Červen

25.07.2024 15:41

Protože poslední měsíce nebyly úplně klidné, chtěla bych je shrnout na tomto místě. 

Rozruch do našich dnů vnesl náš odchov CBR,  Bakulín,z vrhu E (Nexí a Irek). Po intenzivní přípravě na PZ a VP , začal odlehčovat zadní nohu, týden klidu přinesl sice nápravu, ale noha najednou otekla. To co potom následovalo, chce více času a řádků, které teď nemám, ale ... v rámci  cca 30 dnů od první návštěvy veteriny, byl diagnostikován, léčen a vyléčen  tetanus.Vtupní místo .. pravděpodobně roztřepený drápek na zadní noze...Tahle zkrácená verze naší zkušenosti s tetanem, dopadla dobře,Bakula dnes znovu trénuje a měsíc po dobrání antibiotik jde na očkování proti tetanu. Musím podotknout, že naše obě fenky očkované jsou, Bakula měl být očkován také, ale nějak jsme to nestihli...

Během léčby a dnů strávených na veterině, se potvrdila březost naší westice Jackie.

 Do toho začala hárat Daisy a v průběhu nemoci Bakuly jsme  "musely" odjet do Holandska. Nebýt podpory nejbližších, nešlo by to. Ale všechno dopadlo... jak mělo. 

Koncem června tedy 29.6.2024 jsme přivítali na Hošťálce vrh H westíků 4 kluci a 1 holčička se mají čile k světu a aktuálně nám obohacují dny .

Červen přinesl také další skvělou zprávu. Naše cesta do Holanska vyšla a Daisy se v tyto dny 25.7.2024 chystá  k porodu . Během příštího týdne by měla porodit svá první štěňátka, na která se moc těšíme!